Βαπτίσεις - Ιδέες και προτάσεις για την εκκλησία AΥποδοχή των παιδιών από μία Μασκότ της αρεσκείας σας .
Για περίπου 45΄η Μασκότ υποδέχεται & απασχολεί τα πιαιδιά , φωτογραφίζεται μαζί τους και παραμένει στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας μέχρι να αρχίσει το μυστήριο.

Κόστος Υπηρεσίας 45€
Στη συνέχεια ο ίδιος άνθρωπος που υποδέχεται σαν μασκότ κατά την διάρκεια του μυστηρίου κατασκευάζει υπέροχες μπαλονοκατασκευές για τα παιδιά για να τις προσφέρει σαν δώρο μαζί με τις μπομπονιέρες στο τέλος της βάπτισης , βγαίνοντας τα παιδιά απο την εκκλησία .
Σ’ αυτή την περίπτωση ο άνθρωπος μας μπορεί να αλλάξει στολή και από μασκότ να μεταμορφωθεί σε κάποιον άλλο αγαπημένο σας παιδικό ήρωα  π.χ  Νεράιδα , πίτερ πάν , πριγκίπισσα – πρίγκιπας κτλπ.

Διάρκεια μοιράσματος μπαλονιών: 30'Εφόσον θελήσετε και τις 2 παραπάνω υπηρεσίες το σύνολο απασχόλησης φτάνει περίπου τις 2 ώρες και το συνολικό κόστος τα 80€.


EXTRA ΠΑΡΟΧΗ

Μπορείτε να επιλέξετε τα παιδιά μαζί με το μπαλονάκι τους να πάρουν και απο ένα πανέμορφο

και ζεστό μαλλί της γριάς με επιπλέον κόστος  60€.
*οι παραπάνω χρεώσεις είναι χωρίς Φ.Π.Α  23%

*οι συγκεκριμένες χρεώσεις είναι για περιοχές έως 20 χ.λ.μ. από το κέντρο της Αθήνας. Για μεγαλύτερες αποστάσεις υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση ανάλογα

με την χ.λ.μ. απόσταση από 5€ έως 20€ για εντός Αττικής


 


               
* Οι αναφορές μας στα ονόματα δημοφιλών παιδικών ηρώων, στηρίζονται στην ομοιότητα των κοστουμιών που χρησιμοποιούν οι εμψυχωτές.                Κατασκευή Ιστοσελίδων internew | webdesign top