Βαπτίσεις - Ιδέες και προτάσεις για την εκκλησία ΒΠρόκειται για τις περιπτώσεις που μετά την βάπτιση παρέχετε μία μικρή δεξίωση των καλεσμένων στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας.


Σε αυτή την περίπτωση τα παιδιά μετά το μυστήριο παραμένουν στο χώρο για περισσότερο χρονικό διάστημα οπότε έχουμε να προτείνουμε τα εξής:Υποδοχή των παιδιών από μία Μασκότ της αρεσκείας σας.
Για περίπου 45΄η Μασκότ υποδέχεται & απασχολεί τα παιδιά, φωτογραφίζεται μαζί τους και παραμένει στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας μέχρι να αρχίσει το μυστήριο.


Σε αυτή την περίπτωση τα παιδιά μετά το μυστήριο παραμένουν στο χώρο για περισσότερο χρονικό διάστημα οπότε έχουμε να προτείνουμε τα εξής:
Στη συνέχεια ο ίδιος άνθρωπος μεταμορφώνεται σε ένα παραμυθένιο ήρωα της επιλογής σας πρίγκιπα – πριγκίπισσα – πίτερ παν – τίνκερ μπελ κτλπ και περίπου για 1-1:30 ώρα απασχολεί τα παιδιά με παιχνίδια , διαγωνισμούς – face painting και φυσικά μοιράζει σε όλα τα παιδιά μπαλονοκατασκευές.


Συνολική διάρκεια περίπου 2: 30 ώρες
Κόστος : 120€EXTRA ΠΑΡΟΧΗ

Μπορείτε να επιλέξετε τα παιδιά μαζί με το μπαλονάκι τους να πάρουν και απο ένα πανέμορφο και ζεστό μαλλί της γριάς ,με τον ζαχαροπλάστη μας , με επιπλέον
κόστος  80€.

*οι παραπάνω χρεώσεις είναι χωρίς Φ.Π.Α  23%

*οι συγκεκριμένες χρεώσεις είναι για περιοχές έως 20 χ.λ.μ. από το κέντρο της Αθήνας. Για μεγαλύτερες αποστάσεις υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση ανάλογα

με την χ.λ.μ. απόσταση από 5€ έως 20€ για εντός Αττικής
 


               
* Οι αναφορές μας στα ονόματα δημοφιλών παιδικών ηρώων, στηρίζονται στην ομοιότητα των κοστουμιών που χρησιμοποιούν οι εμψυχωτές.                Κατασκευή Ιστοσελίδων internew | webdesign top