Βαπτίσεις - Ιδέες και προτάσεις A στον χώρο της Δεξίωσης


Ο ανιματέρ υποδέχεται τα παιδιά ντυμένος ένας αγαπημένος παιδικός ήρωας ή κάποια άλλη στολή της επιλογής σας που θα ταιριάζει με το θέμα της βάπτισης .
Στη συνέχεια ο Ανιματέρ συμπεριλαμβάνει ομαδικά παιχνίδια ( για όλες τις ηλικίες των παιδιών που συμμετέχουν )  μαγικά, κουκλοθέατρο με γαντόκουκλες , αφήγηση παραμυθιού , διαγωνισμούς αλλά και face painting και μπαλονοκατασκευές , τραγούδι , χορό και άλλες πολλές εκπλήξεις.
Φυσικά να το θελήσετε ο ίδιος ανιματέρ μπορεί στο ξεκίνιμα να υποδεχθεί τα παιδιά όχι σαν παιδικός ήρωας αλλά σαν μία μασκότ της επιλογής σας.
Όλα τα παραπάνω μπορούν να υποστηριχθούν από έναν (1) ανιματέρ όταν τα παιδάκια που συμμετέχουν είναι περίπου 25 στον αριθμό.


Για περισσότερα παιδάκια προτείνουμε 2 ανιματέρ

Τα κόστη έχουν ώς εξής:


Ανιματέρ για 1 ώρα 60€ ( και για κάθε επιπλέον 30΄ + 15€ )


2ανιματέρ για 1 ώρα 100€ ( και για κάθε επιπλέον 30΄ + 25€ )


*οι παραπάνω χρεώσεις είναι χωρίς Φ.Π.Α  23%

*οι συγκεκριμένες χρεώσεις είναι για περιοχές έως 20 χ.λ.μ. από το κέντρο της Αθήνας. Για μεγαλύτερες αποστάσεις υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση ανάλογα

με την χ.λ.μ. απόσταση από 5€ έως 20€ για εντός Αττικής

 


               
* Οι αναφορές μας στα ονόματα δημοφιλών παιδικών ηρώων, στηρίζονται στην ομοιότητα των κοστουμιών που χρησιμοποιούν οι εμψυχωτές.                Κατασκευή Ιστοσελίδων internew | webdesign top